Musikkrelatert som hender

5. mai, 2015

"Ikke mye å skrive hjem om...."
... var det et otdtak som het engang.
Vi har masse å skrive om, og vi gjør det også. Men ikke akkurat her.
Akkurat nå er dagen etter første øving i nye lokaler. Gartneriet.
Og så er sommersesongen i gang med masse spillejobber booket allerede. Til Privaten i Holmsbu, skal vi bl.a. 4 ganger i sommer. Og det er masse andre jobber og eventer.
Vi snakkes snart.

9. feb, 2013

Jammen ble undertegnede kåret til "Årets Ildsjel". I selveste Drammens Teater var det duket for en festaften. Sjela Til Skiold.... Ble godt mottatt. Tusen takk for alle stemmene, og for at jeg ble valgt til slutt.

Spillejobbene ramler inn for våren og sommeren. Heldigvis, og takk for det.

Nå om dagen, så er det Dog & Beggar Band, Stallgutta, og trio som gjelder. Spennende nytt og lærerikt Alt sammen. Musikkens gleder for oss, har fortsatt samme formel; 90% sosialt, 5% musikalsk, og 5% galskap. Fortsatt etterlever vi formelen.... 

Om CD'n blir noe av i år, ligger på andre enn meg. Ut å spelle. Det er jo bare det som gjelder. Del gjerne nettadressen vår med flere. Takk for at du følger oss. Velkommen til dit vi spiller.

17. des, 2012

Mange takk for alle stemmer, og for at noen gidder å skrive inn for å nominere en enkel sjel fra Rundtom. Det er veldig hyggelig gjort. Man blir ydmyk når man hører mange andres frivillige engasjement og innsats, og alt hva folk gjør for andre. Så derfor; TAKK.

For nominasjonen til "Drammen Kommunes Frivillighetspris 2012". En herlig, arbeidsom dame fra Konnerud Speidergruppe vant fortjent. Drammenselvas Venner ble positivt omtalt.

 

For nominasjonen til "Årets Ildsjel", og for stemmene mange har gitt. Og ikke minst for alle oppmuntrende hyggelige ord i så måte. Vinneren kåres 11. Januar i Drammens Teater, på Idrettens Festaften. Takk for at vi er invitert dit også.

 

For kaka fra Drammens Tidende, fordi noen tipset de... Takk for det Anne Grete. Her er litt av det avisa skrev.;

Jahnsen var også nominert til Drammens frivillighetspris, sammen med Drammenelvas Venner, men prisen tilfalt Sylva Husemoen – for sitt arbeid i Konnerud Speidergruppe.
Jahnsen er godt verdsatt av dem rundt ham.
– Man kan ofte lure på hvordan han får tid til å jobbe. Rune er en mann som aldri sier nei, og han er et oppkomme av ideer for å øke trivselen til folk, og han fortjener virkelig oppmerksomhet, sier Anne Grete Espelid Pedersen, som tipset avisen om ildsjelen fra Drammen.

Jaja..:

en kake eller en pris, har aldri vært avgjørende for noe av det vi holder på med. Men det kan være svært motiverende for å fortsette. tusen takk.

 

13. nov, 2012

Nei. Helt riktig. De spilte ikke sammen. Menvi sådembegge i Danmark i helgen, og det var 2 flotte Konsertopplevelser. Don McLean fredag i Randers. Min 5. Konsert med min favoritt, og det blestrålende igjen. 90 minutter med klassiske låter og selvsagt Vincent som min ultimate høydare.

På hotellet i Aarhus trafikkåret Henning Kvitnes, og slo av en prat. Han var på turne med Paul Krebs og Claudia Scott. Fredag kveld dro de til Fyn for konsert der, men lørdag skulle de spille konsert i Musikkhuset i Aarhus. Selvsagt ville vi prøve og skaffe billetter og komme oss dit. Det ble enda enstrålende fin opplevelse. Veldig fornøyelig tur, med herlig reisefølge.

4. okt, 2012
3-4 timer onsdag kveld, med gitar-take for CD-prosjektet. Thor-Eivind Stake og Rune Johnsen skal legge på bass og solo, og VIPS så er det ei skive og få kjøpt... Forøvrig så er det gode forberedelser for Allsang-aften i Elvekafen fredag.