Musikkrelatert som hender

30. sep, 2012

Sjauet inn musikkutstyret i Kafèn nå kl. 16 etter en seig dag som Kafè-vakt. Nydelig lørdag på Pavarotti i går med et suverent publikum ute i bakhaven. Arvid og jeg gjør klar for fredag og lørdag kommende uke. "Høstfest med Allsang" i Elvekafèn fradag, og "Høstfest for Norske Lenker" lørdag i Bragernes Menighetsenter. Uka er full av kvelds-avtaler, og onsdag er det til "Studio Skinstad" for å legge på noe til en CD....

28. sep, 2012

"All Inclusive" er en god opplevelse. Mat og hyggelige familiemedlemmer rundt bordet, og en suveren kveld i studio. Resulterte i 2 prosjekter å jobbe videre med. "Sissi Kom Aldri Hjem" nærmer seg en låt, og "Mitt i Drammen" blir snart å høre fra oss. Dessuten er det i "studio Skinstad" til uka og pynte på låtene fra Skioldhytta i fjor. Kanskje blir det en CD snart...? Pavarotti i morgen lørdag skal bli moro. Vi er klare, og tente på oppgaven.
Morten blir med oss 15. 21. og 23. desember.

26. sep, 2012

Skal i studio i Eidsfoss torsdag. Sissi Kom Aldri Hjem". Fikk et deilig "JA" fra familien i går. Takk for det. Hentet en mic "SE3300" hos Frode i kveld, og låner den til studio. En tekst til er "klar", og jaggu er den også veldig Drammens-relatert. Ole er den eneste som får se den, før den er ferdig. Arvid  (på tlf fra Geilo) er med, både 5. 6. og 26. oktober. Sendte over låtlista for Pavarotti lørdag. OK fra Erik om at 10-11- utgår for oss på Pavarotti.